Trade Center Oradea a găzduit miercuri, 18 noiembrie 2015, un eveniment dezbatere pe tema economiei sociale, organizat de Asociaţia Consult Pro Education, Euzone Consultancy Network şi partenerii acestora.

Evenimentul a reunit la Oradea reprezentanţi ai instituţiilor publice, ai societăţii civile şi ai mediului academic, specialişti în domeniul economiei sociale, manageri şi angajaţi în SES din Bihor, Alba şi Bucureşti – Ilfov. Echipa CMPP a fost nelipsită și de la acest eveniment, participând cu un stand la târgul de SES-uri.

Printre subiectele dezbătute în cadrul evenimentului s-au numărat ajutorul de minimis şi concurenţa; rolul organizaţiilor neguvernamentale în dezvoltarea economiei sociale; a achiziţiilor publice, ca instrumente pentru dezvoltarea acestui domeniu.

Acțiunea continuă seria de activități din cadrul Proiectelor CRESC – Capabil de reușită prin economia socială ID143827 și ID144086, cofinanțate din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU).