Dacă ești student sau tânăr absolvent și dorești să fii alături de echipa Centrului pentru Monitorizarea Politicilor Publice (CMPP) la implementarea unui proiect de cercetare sociologică care vizează execuția bugetelor locale privind implementarea unor programe de interes național, precum și monitorizarea unor politici publice din domeniul social, trimite-ne un CV la adresa office@cmpp.ro. Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 15 februarie 2016.

Cerințele noastre sunt:

  • studenți sau absolvenți ai unor facultăți cu următorul profil: științe juridice/administrative, științe politice, sociologie, comunicare și relații publice, limbi străine (engleză) etc.
  • bună cunoaștere a limbii engleze;
  • abilități PC;
  • seriozitate, creativitate, capacitate de analiză și sinteză.

Activități din cadrul proiectului:

  • Colectarea și procesarea informațiilor primite de la instituțiile publice sau informații de pe platformele SEAP, e-licitație.ro (contracte de achiziții publice, anunțuri de atribuire etc.);
  • Monitorizarea inițiativelor legislative din domeniul social și introducerea acestora în cadrul unei platforme;
  • Centralizarea și actualizarea informațiilor în baza de date;
  • Ocazional, contactarea telefonică a instituțiilor administrației publice locale (consilii județene) și solicitarea informațiilor de interes pentru proiect (documentații atribuire, contracte etc.).

Proiectul pe care îl derulăm vizează procedurile de derulare a unor programe naționale și monitorizarea politicilor publice din domeniul social. Orarul este flexibil (în funcție de programul personal), cu posibilitatea de a lucra de acasă. Stagiul durează două luni și nu va fi plătit, însă la finalul proiectului veți primi un certificat de voluntariat/practică și recomandări.

De asemenea, după finalizarea acestui proiect, există oportunități de angajare pe un program full-time sau part-time în cadrul unor proiecte de monitorizare a politicilor publice din România.

Aplicații și informații: office@cmpp.ro, tel 031.080.2378.

Centrul pentru Monitorizarea Politicilor Publice (CMPP) este o organizație non-guvernamentală înființată în anul 2015 de un grup de specialiști în politici publice și juriști având ca obiectiv îmbunătățirea mecanismelor de adoptare a politicilor publice prin analiză și dezbatere și prin sprijinirea părților implicate în luarea unor decizii bine informate. CMPP își propune să vină în sprijinul companiilor, societății civile, sindicatelor, camerelor de comerț și specialiștilor din domeniul corporate affairs prin informarea constantă asupra inițiativelor menite să modifice cadrul legislativ. CMPP urmărește dezvoltarea procesului de adoptare a politicilor publice oferind suport tuturor celor interesați, pe toată durata dezbaterii inițiativelor legislative.